A nő, aki kivívja a tiszteletet!

BLOGBEJEGYZÉS @ 2018. május 03.

Az első és legfontosabb önmagunk szeretete, tisztelete, mely megnyilvánul abban, hogy milyen környezetben élünk, a szokásainkban melyeket kialakítunk, vagy hagyunk kialakulni. 

Nem elég a „szeretem magam”, vagy „csinos vagyok” és más felkapott monológok mormolása! Ha nem így érezzük, azzal csak átverjük önmagunkat és a kívánt célt biztosan nem érjük el. A hitelességünk egyik alapja az a harmónia, amit az öltözködésünkkel alkotunk meg.
Ezt az összhangot az általunk képviselt alapértékek, belső tartásunk, a forma érzékünk, érzelmi létezésünk, szenvedélyességünk alkotja. Az általunk viselt öltözék mutasson túl a szép ruhán! A jó stílus nem a felszínes külsőség! Az önismeret fontos lépés a Kompetens Nő képének megteremtéséhez.

Miért fontos mindez? 


Közismert Dr. Michael R. Solomon szociálpszichológus és marketing professzor kutatása, mely szerint a találkozás első 7 másodpercében eldől, kit tartunk szimpatikusnak, kivel akarunk együtt dolgozni, kivel kötünk üzletet.

Mit tehetünk azért, hogy kompetens nőként kivívjuk a tiszteletet mind a munkahelyen, mind a magánéletben?

Professzionális környezetünkben a kompetens női vezető legfőbb erénye az őszinteség, a szakmai tudás, a kollégák tisztelete, szakmai tudásuk elfogadása. A kompetens nő megjelenésében is NŐ! Egy igényes intelligens férfi, szívesebben köt üzletet illetve dolgozik együtt egy olyan nővel, aki kifinomultan, nőiesen öltözik.

Mit jelent a kifinomult öltözék? Az alapanyagok, a színek, a szabásvonalak harmóniája egyéniségünkkel. 

Ne az legyen a cél, hogy sok ruhánk legyen, hanem minőségi ruháink legyenek! Minőséget csak minőséggel lehet képviselni!

Menü

Vevőszolgálat

Hétköznapokon 9-17 óráig a +36 (30) 474 875-as mobil telefonszámon, vagy a
nora@daday.hu
email-címen.

8900 Zalaegerszeg,
Kossuth Lajos utca 4-6.
Csipke Üzletház,
021-es üzlet