Virágminta, állatminta és más nőies díszítések a Tisztelettel Övezett Nők mindennapjaiban

BLOGBEJEGYZÉS @ 2018. július 12.

Vannak olyan motívumok, minták, ruha díszítések, melyeket előszeretettel vásároljuk, imádjuk és sajnos nem minden esetben helytálló a viselése. Ilyen a fodor, a masni, állatminta, virágminta, csipke stb…


Elsőként beszéljünk a virágmintáról! (Megjegyzem: imádom viselni én is!)
A nyári időszak egyik legsikeresebb, minden évben visszatérő motívuma. Csodálatos, hangulatos, romantikus… 

No. Pont ez vele a gond!

A virágminta a nőiesség egyik jelképe. Ugyan úgy, mint például a fodor, a csipke. Nos ha valaki pl. jogi kérdéssel fordul hozzánk és épp egy romantikus virágmintás ruhában tanult női szerepben ülünk az irodánkban, lehet, nem vesznek minket komolyan.
Sok esetben nem is tudják a delikvensek mi az, amiért nem bíznak a tanácsadójukban.
Valami nem kerek.
De beszélhetnék hálózat építők, üzletkötők sikertelenségéről, ahol nem tudják, miért nem csatlakozik a felkeresett ismeretlen, vagy ismerős, amikor mindent a tanultak szerint csináltak. Említhetnénk vezető beosztású nőket, akiket nem vesznek komolyan. (sorolhatnám tovább is, de álljon itt ez a pár szerep, a lényeg ugyan az)

Pont az a baj a virágmintával, amit jelképez. A nőiesség!

Vezető beosztásban, tárgyaló partnerként és egyáltalán ahol a tanult szerepünkben vagyunk, NE viseljünk NŐIES motívumokat!


Felmerül a kérdés: akkor miért divat minden nyáron a virágminta?

Az egyik válaszom az, hogy más a divat és más az az érték, amit képviselni akarunk, illetve a stílusunk is lehet, más irányt mutat.
Másik: mert Nők vagyunk, imádjuk a romantikát! Szükségünk van a nőiességünk megélésére, a kényeztetésre, s miben élhetnénk meg ezt a legjobban, ha nem egy gyönyörű virágmintás ruhában!
J 

 

 

Másik minta, ami a nőiesség jelképe az az állatminta.

Igaz itt nem a romantikáról, hanem a dögös női szerepről beszélhetünk. Kiváló viselet randevúra, buliba, rivalizáló csajos eseményekre. ( ;) ) A Tanult női szerepek esetén nincs helye!

Gondolják el, ha végigvonulnak a munkatársaik előtt egy állatmintás kiskosztümben, akkor vajon mit fognak gondolni a kollégák…és a kolléganők…J

 

 

A masnik, csipkék, fodrok esetében lehetnek kivételek, melyek erősítik a szabályt. ;) Mértékkel, az ízlésesség határán belül játszhatunk a nőiesség jelképeivel.

De! Mindig tartsuk szem előtt mi a cél! A tanult női szerep, vagy a hölgy szerep megélése.

Nagyon sok lehetőség van egy szakember kezében, mellyel kihozhatja a kívánt hatást, az egyén stílusának, pozíciójának megfelelően úgy, hogy a kívánt célt elérje az adott ruha.

Menü

Vevőszolgálat

Hétköznapokon 9-17 óráig a +36 (30) 474 875-as mobil telefonszámon, vagy a
nora@daday.hu
email-címen.

8900 Zalaegerszeg,
Kossuth Lajos utca 4-6.
Csipke Üzletház,
021-es üzlet