Méretre készített

"A divat első számú parancsa, hogy érezzük jól magunkat a viselt ruhában.
Nincs stílustalanabb nő annál, aki bizonytalannak érzi magát a ruhájában."
Coco Chanel

A személyre szabott ruha egy álom megvalósítása, melyet a közösen megalkotott apró lépések teszik igazán varázslatossá!

Az apró lépések melyen minden esetben végigvisszük megrendelőinket a tudatosan felépített Daday Metodológia, ami a biztonságot, a szakmai hátteret képviseli és ezáltal klienseink örömmel és izgatottan várják mind a próbákat, mind az elkészült ruhát.

Hogyan lesz egy álomból megvalósult csoda?

Először is az első találkozás alkalmával megismerjük egymást. Ahhoz, hogy igazán testre szabott ruhát alkossunk, a lelket is meg kell ismerni, hisz a ruha a belső világunk kivetítése!

Megbeszéljük mit is akarunk elérni az adott ruhával. Teljesen más alapanyagról szabásformáról beszélünk akkor, ha életünk legfontosabb randevújára készülünk, vagy egy állásinterjúra, előadásra, üzleti tárgyalásra!
Ismerve a protokoll, az illem öltözködési szabályait, könnyen tudunk olyan összképet alkotni mellyel bártan és biztonsággal tudja önmagát képviselni.

Nincs szorongás! (Felcsúszott, leszakadt, kilátszik, elrepedt és még sorolhatnám hosszasan azokat a dolgokat, melyek kellemetlenné teszik a mindennapokat és a fontos eseményeket).

Csak arra összpontosíthatja figyelmét, ami az ÖN számára fontos! Így válik azzá a Nővé, aki igazán lenni szeretne! Kihozzuk közösen azt a mélyen ott szunnyadó pluszt, ami elvarázsolja, rabul ejti környezetét.

Amikor már kirajzolódott (szó szerint rajzolt :) ) modellünk van, megnézzük, melyek azok a színek a színtípusa, illetve az esemény szempontjából, amik a legideálisabbak. Ha kész vagyunk, következik a méretvétel, melyet diszkréten kezelünk.

Az egyedi szabásminta elkészítése után következnek a próbák. A tökéletes végeredmény érdekében addig formáljuk a ruhát, amíg azt a képet nem kapjuk, amit megálmodtunk. Finomra hangoljuk a legapróbb részletekig!

Mérhetetlen jó érzés, amikor a végső próba alkalmával vendégeink meghatódva állnak a tükör előtt, elcsukló hangon mondják el feltörő érzéseiket.
Ezekért az érzésekért és a sikereket visszaigazoló email-ekért, sms-ekért érdemes dolgozni!

Az első egyeztetéstől a megvalósulásig általában 3-4 hét szükséges.

Amit a méretre készíttetésről tudni érdemes

01

Egyedi, ami számunkra
azt jelenti, hogy a közösen
megtervezett modellt csak
Önnek készítjük el

02

Időtálló eleganciát biztosít

03

Örök garanciát vállalunk
az általunk készített alkotásokra

04

A ruhákat a Daday Metodológia
rendszer alapján készítjük el

Foglaljon időpontot most!

Minden esetben előzetes időpont foglalás szükséges a személyes találkozóhoz. Kérem előzetesen olvassa el mikor ajánlott és mikor nem ajánlott felkeresni!

Előadás cégeknek a kompetens megjelenésről

Előadás cégeknek a kompetens megjelenésről

Menü

Vevőszolgálat

Hétköznapokon 9-17 óráig a +36 (30) 474 875-as mobil telefonszámon, vagy a
nora@daday.hu
email-címen.

8900 Zalaegerszeg,
Kossuth Lajos utca 4-6.
Csipke Üzletház,
021-es üzlet