Rólunk

Az időtálló elegancia nálunk családi tradíció. Ismerje meg három generációs családi manufaktúránk történetét.

A „DADAY” név a több mint 40 éves sikerének köszönhetően márkanévként írta be magát a divatipar történetébe.

Édesapám, Daday Lajos, a cég megalapítója, életét a tervezés, a kollekciók létrehozása, finomra hangolása határozta meg. Arra esküdött fel, hogy a magyar nők egyediségét megmutatva, öltözködésükkel koronázza siker az életüket.

Ipari tanuló éveiben a család női tagjaira készített ruhákat. Tanulmányai befejezésére már széles körben ismert volt szakértelméről. A szakmunkásképző elvégzése után nagyon gyorsan kiderült szakmai hozzáértése, szakértelme, vezetői érzéke ezért fiatal kora ellenére a zalaegerszegi ZAKO Ruhagyár szalagvezetője lett és pár év leforgása alatt szakoktatóként, majd a 407.sz Munkácsy Mihály Szakmunkásképző Iskola szaktanáraként tanította a ruhaipari szakmát tanuló diákokat.

Mindvégig folyamatos megrendelésekkel, elégedett vevőkkel dicsekedhetett, melyet Édesanyámmal karöltve készítettek el. Anyukám születésem után még pár évet dolgozott szintén a ZAKO laborjában mintakészítőként és ahogy lehetőség adódott, vállalkozói engedéllyel kezdett tevékenykedni. A 80’as évek végére Édesapám döntött … a tanítást felhagyva a saját cég felvirágoztatására szánta figyelmét.

Szüleim hiába próbáltak eltéríteni, számomra soha sem volt kérdés, milyen pályát választok. Már kisgyermekként a leeső hulladékokból készítettem a babáimnak ruhákat. Később, ahogy ügyesedtem egyre több részfeladatot kaptam a családi vállalkozás munkáiból.

Az iskolaválasztásnál komoly ígéretet kellett tennem. Ha a szülői vállalkozásban szeretnék dolgozni, akkor folyamatosan képeznem kell magamat. (példamutatásban Édesapám élen járt, hisz a család és a munka mellett diplomát szerzett, folyamatosan képezte magát) Természetesen nem csak megígértem, de teljesítettem is. Az alapoknál kezdtem (mert szakmát csak úgy érdemes), majd ruhaipari szakközép, főiskola, másoddiploma, színdinamikai képzés, Müller szerkesztői diplomát szereztem.

2016–ig két szálon futott a Manufaktúra története. Magyarországon több mint 40 kereskedelmi partnerrel rendelkeztünk és rajtuk keresztül szolgáltuk ki a nők igényeit. Emellett egyedi, személyre szabott megkereséseknek tettünk eleget.

2016-tól fiammal, Gáborral közösen új alapokra helyeztük a céget. Megszűntettük a nagykereskedelmi gyártást, kizárólag kisszériás termékeket készítünk, valamint nagy hangsúlyt fektetünk a méretre készített megrendelésekre, mert tudjuk, nincs két ugyan olyan alkat, egyéniség.

Csodálatos kihívás számunkra, hogy a XXI. század próbatételeinek megfelelve az öltözködés protokollját figyelembe véve, megrendelőinkkel létrehozzuk a harmóniát a és a Hölgy között. (Nő a tanult ember, a hölgy a bennünk élő szeretetet, odafigyelést kívánó ember.)

A személyre szabott ruhák esetében az általunk kidolgozott Daday Metodológia alapján vezetjük végig a hölgyeket a megfelelő cél elérése érdekében. A tudatos öltözék kialakításáért először is egy színtípus meghatározással kezdünk, majd csak ezt követheti az alapanyag és a hozzá megfelelő kiegészítők kiválasztása.

A ruha legapróbb részletét is a megrendelőnk igényeire és személyére szabjuk. A nemes angol Holland and Sherry, a svájci Hausamann szövetekből dolgozunk, melyekhez angol Benson and Clegg vagy olasz Gafforelli gombok és kiegészítők ajánlatait párosítjuk.

Büszke vagyok rá, hogy mind a mai napig megőriztük családunk hitvallását és a prémium minőség iránti elkötelezettségünket. Mindezt a saját műhelyünkben alkothatjuk, az általunk képzett varrónőinkkel.

Azokért a nőkért dolgozunk, akik minőségi ruhákat akarnak, mely tükrözi szakmai vezetői kompetenciájukat.

Nem elégít ki minket az a fajta üzletvitel, hogy a vásárló bejön hozzánk és a ruhát leakasztva, fizetve távozik.

Megfogadtuk, hogy olyan üzletet hozunk létre, mely híres a szabósági munkájáról, a szenvedélyéről, az ügyfeleivel közös alkotásról, egy olyan élményről, mely a ruha viselésénél is örömmel tölti el. A tökéletes összhangra törekszünk, ami nem csak a külsőnkön múlik.

Azt akarjuk, hogy jól érezzék magukat a Daday Manufaktúra által készített ruhákban, elégedettek legyenek megjelenésükkel, mely építi a belsőt és a siker elkerülhetetlen!

Remélem hamarosan találkozunk személyesen is!

Üdvözlettel: Leonóra

Előadás cégeknek a kompetens megjelenésről

Előadás cégeknek a kompetens megjelenésről

Menü

Vevőszolgálat

Hétköznapokon 9-17 óráig a +36 (30) 474 875-as mobil telefonszámon, vagy a
nora@daday.hu
email-címen.

8900 Zalaegerszeg,
Kossuth Lajos utca 4-6.
Csipke Üzletház,
021-es üzlet